sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sunnuntaiaamun iloja

Tämän aamun suurimpia iloja on ollut:

1. Myöhään nukkuminen. Olen iltaihminen, inhoan aamuja, mutta virkistyn ilta yhdeksältä, riippumatta siitä, kuinka väsynyt olen ollut koko päivän. En sovi yhteen aamujen kanssa. Tänään sain nukkua pitkään ja kaiken lisäksi näin koko aamun todella hyviä unia. Oli ihanaa herätä hyväntuulisena.

2. Aviomies. Joka minulla on kyllä maailman parhaimmistoa. Rakastan sinua ♥

3. Lapset. Tänä aamuna erityisesti meidän 2-vuotias, joka tuli makuuhuoneeseen kysyen: "Nukuitko hyvin?", kiipesi sänkyyn, tuli kainaloon, painoi päänsä rintaa vasten ja sanoi: "Mmmm, ikävä." Onko hellyyttävämpää? Sen jälkeen ihanasti pötköttelimme kainaloksittain ja oli ihanaa viettää kiireetöntä aikaa oman pienen vauvan kanssa. Varsinkin, kun tuo kuopus on jo sellainen vauhtiveikko, ettei monesti malta pitkästi äidin kainalossa olla.

4. Joululaulut. Tänään on soinut Rajattomien joululevy. Joululaulut ovat ihania ja on ihanaa, kun niitä saa kuunnella luvalla.

5. Odotus. Tämän aamun odotetuimpia asioita ovat Lohjan menneenajan joulumarkkinat, joihin kohta lähden, Kauneimmat joululaulut, joihin pääsen illalla äiti-kavereiden kanssa ja tietenkin joulu. Pidän odottamisesta, erityisesti joulun odottamisesta. On kivaa valmistautua isoon juhlaan ja rakastan sitä nipistelyä vatsanpohjassa, jonka odottaminen saa aikaan.

Mukavaa kolmatta adventtia kaikille!

1 kommentti:

  1. Mä rakastan sua kans, kultaseni <3 Yhä, edelleen ja aina.

    VastaaPoista